SPORTPROGRAM

Aktinálódj! – A 36. OTDK Biológia Szekciójának sportprogramjai

Április 25-én kedden este 18.00 és 20.00 között sportprogramokat szervezünk a Lágymányosi Campuson a konferencián résztvevőknek, hogy megmozgassuk őket az egésznapos ücsörgés után!

18:00 - 19:00 BiOTDK Futás

Kapcsolódj be egy közös futásba a hagyományosan évente kétszer megrendezett 5vös5 5km-es futóverseny mintájára! A közös bemelegítés után két kört teszünk meg a Magyar Tudósok körútján (2,5 km), melyet nyújtással vezetünk le. Futócipőt hozzatok!

18:00 - 20:00 Gyorstollasbajnokság

A Lágymányosi campus végtelen füves pusztáin gyorstollasbajnokságot (speedminton) rendezünk. A gyorstollas a tollas, a tenisz és a squash ötvözete, szabadon a nap bármelyik szakaszában játszható. A gyors játékmenet próbára teszi a résztvevők kondícióját és reflexeit. Remek lehetőség az alapos átmozgatásra!

Sport a konferencia egész ideje alatt

A kedd esti sportprogramokon felül a konferencia egész ideje alatt az infopultnál szabadon kikérhető frizbit és kosárlabdát biztosítunk azoknak, akik napközben mozogni vágynak. Hozzatok sportruházatot az eseményre!

Figyelem! A futás és a gyorstollasbajnokság előzetes regisztrációhoz kötött. Regisztrálni április 20-ig e-mailben tudtok Csíkos Sándornál (biotdk2023@ttk.elte.hu).

A program a résztvevők számától függően változhat.