Pillants bele egy tudományos konferenciába középiskolásként!

Szeretnétek részt venni egy tudományos konferencián? A Biológia OTDK-n egyetemi hallgatók kutatási eredményéről hallhattok a biológia minden területéről. A konferencián 20-25 középiskolás is részt vehet, ráadásul külön középiskolás programokat is szervezünk. 

Helyszín: ELTE Természettudományi Kar, 1117 Budapest, Pázmány Péter sétány 1/c 

Időpont: 2023. április 24-25 

Regisztráció április 10. éjfélig: https://ttk.elte.hu/BIOTDK_kozepiskolas_regisztracio 

 

További részletek: 

Az OTDK egy kétévente megrendezésre kerülő konferencia, ahol az ország és a határon túli magyarság legkiválóbb hallgatói mutatják be, hogy már egyetemistaként is lehet komoly tudományos eredményeket elérni. A 36. OTDK Biológia szekcióját az ELTE Természettudományi Kara szervezi. A konferencia minden érdeklődő számára nyitott, de a regisztrált középiskolás résztvevőknek külön programokat és szakmai mentorálást is ajánlunk.   

Középiskolás programjainkról bővebben itt olvashattok: https://biotdk2023.elte.hu/kozepiskolasoknak  

A konferencia szakmai programjáról itt olvashattok: https://biotdk2023.elte.hu/program/tudomanyos  

A konferencián szakmai mentorálást is biztosítunk a népszerűbb témákban, azaz azokhoz a tagozatokhoz, ahol nagyobb számú középiskolás hallgatóság gyűlik össze. 

Amennyiben a regisztrációs időszak végéig több jelentkezés fut be, mint amennyi szabad helyünk van, a résztvevőket sorsolással döntjük el, és az eredményről mindenkit e-mailben értesítünk. További kérdésekre szívesen válaszolunk a biotdk2023.ttk.elte.hu e-mail címen!